EEN PERSOONLIJK TEAM. VOOR EEN BETROKKEN MANIER VAN TRAINING.

Alle aandacht van onze native taaltrainers op uw eigen vakgebied.

Talk Talk Taaltraining heeft een belangrijke missie: het aanbieden van inspirerende taaltrainingen, waarin cursisten doelgericht kunnen leren. Zo’n missie kun je alleen waarmaken met een team van docenten en taaltrainers die met persoonlijke betrokkenheid willen lesgeven. Dat is dan ook precies waar de taaltrainers en docenten van Talk Talk voor staan; een persoonlijke, betrokken en praktijkgerichte manier van lesgeven. In élke taal die door ons wordt aangeboden. Dat betekent dat u gemakkelijker een eigen taalstijl kunt aanleren. Uw zelfvertrouwen ten aanzien van de vreemde taal sneller kunt vergroten. En dat u veel persoonlijke aandacht krijgt op uw eigen, specifieke vakgebied. Daarnaast zijn de Talk Talk-docenten native speakers (en beheersen ze de taal die u wilt leren dus als hun moedertaal) en beschikken ze over een respectabele ervaring binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Een garantie om doelgericht te kunnen leren wat u nodig hebt.

Beate Olfen. De motor achter Talk Talk Taaltraining.

Als er iets is wat ik nieuwe cursisten graag wil laten ervaren, dan is het wel hoe boeiend het is om een nieuwe taal te leren! Ik doe dat zelf op een gedreven en enthousiaste manier die je op weg helpt en je motiveert om het beste uit de training te halen.
Ik ben zelf geboren en getogen in de Nederrijnstreek in Duitsland en woon al meer dan 25 jaar met veel plezier in Nederland. Ik heb een zeer brede achtergrond: van het reguliere onderwijs (HBO-instellingen) tot het commerciële zakenleven tot de overheid en de medisch/technische wetenschap.
Als je zaken in Duitsland of juist in Nederland wilt gaan doen of bijvoorbeeld met grensoverschrijdende projecten te maken hebt, is het van vitaal belang elkaars taal te spreken, maar ook om elkaars omgangsvormen in acht te nemen. Ook daar besteed ik veel aandacht aan in mijn lessen; dankzij mijn ervaring met beide culturen weet ik welke verschillen er spelen en kan ik Nederlanders goed wegwijs maken op het gebied van de Duitse taal- én de cultuur, en vice versa.
Sommige mensen staan een beetje huiverig tegenover een nieuwe taal leren; die zijn bang dat het niet lukt of dat ze het niet kunnen. En elke keer blijkt het tegenovergestelde. Daarom is mijn motto: “Je kunt veel meer dan je denkt. Als je je openstelt voor wat ik je te bieden heb, ga je er zelfs veel plezier in krijgen!”

team talktalk taaltrainingen